torstai 24. huhtikuuta 2014

Kirsikan kukkia


Kirsikka kukkii jo mukavasti, mutta vaan sisällä. Tyynen myrsky vm.12 kaato meijän kirsikkapuun joten nämä oksat hakkiin Kärsämäeltä asti. Tänä kesänä pittää kyllä polokasta uus kirsikkapuu pihhaan ihan vaan vaikka kukkien takia :) Edellinen puu hankinta oli rouva hevoskastanja jonka ei tiiettävästi pitäs viihtyä näillä leveys asteilla, mutta onpa vaan jo kaks talavia hengissä menny ja kovasti kasvanukki herra tammen suojissa.


Aurinko paistaa, mutta on kyllä aika tuulista. Noh, sepä ei nyt tunnu silti haittaavan. Pyykkejä kaapissa 0 ja vielä kaappikin pesty joten mikäpä se on tässä ollessaan :) Huomista lapset oottaa kovasti kun sillon käyn hakemassa uuen trampoliinin, mutta miksi ihmeessä ne halavemmat on niin ruman värisiä?


4 kommenttia:

 1. Voi vitsi! Pitäisiköhän minunkin hankkia kirsikkapuu, juurikin niiden kukkien takia... Omenapuun saimme tupaantuliaislahjaksi, mikä on nyt ollut 3 vuotta valeistutettuna maakasaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne tuoreet kirsikatkaan kyllä pahoja oo :) ja joissaki lajeissa on kyllä aivan mahtavat kukat.

   Poista
 2. Minäkin istutin viime syksynä kirsikkapuun ja kyllä näyttäisi olevan hengissä :) Ja ihan pelkkien kukkien vuoksi.....Mukavaa perjantaita Hilman tupaan!

  VastaaPoista